Toimitustavat

Extension.fi:n tilaukset toimitetaan Postin välityksellä kaikkialle Suomeen. Tilauksia ei toimiteta ulkomaisiin osoitteisiin.

Yhteensä 199 euron ostoksella toimitusmaksuun tulee 50% alennus ja 399 euron tilaus toimitetaan maksutta!

Postin kotiinkuljetus (Express Flex, 1-2 arkipäivää)

Posti tuo lähetyksen kotiisi. Posti sopii tarkemman toimitusajankohdan vastaanottajan kanssa 1-2 arkipäivän kuluessa lähettämisestä. Jos vastaanottajaa ei kahden soittoyrityksen jälkeen tavoiteta, hänelle lähetetään soittopyyntökortti toimitusajankohdan sopimiseksi. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin klo 14 mennessä, suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti.

Extension.fi toimittaa seurantatunnuksen sähköpostitse heti kun lähetys on tehty.

Nouto lähimmästä postista (Economy, 1 arkipäivä)

Paketti toimitetaan noudettavaksi toimitusosoitetta lähimmästä postin toimipisteestä tai asiamiespisteestä. Vastaanottaja saa postilta tekstiviesti-ilmoituksen ja lähetystunnuksen, kun paketti on noudettavissa. Arkiperjantaina lähetetyt lähetykset noudettavissa lauantaina Turun, Tampereen ja pääkaupunkiseudun alueilla n. 300 pakettiautomaatista ja postista.

Extension.fi toimittaa seurantatunnuksen sähköpostitse heti kun lähetys on tehty.

Nouto Helsingin varastosta (3 tuntia tilauksesta arkisin)

Toimitusaika

Toimitusaika on 1-5 arkipäivää tilausvahvistuksesta ja maksun vastaanottamisesta. Poikkeavassa tilanteessa asiakkaaseen otetaan yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. Extension.fi ei vastaa toimituspäivien mahdollisista muutoksista ja niiden seurauksista asiakkaalle.