Kirje vanhemmille

Himottaako huuveri? Älä lähesty vanhempia suoralla pyynnöllä, vaan oikealla taktiikalla. 

Kirje vanhemmille on tarkoitettu kaikille huuvailun ystäville, jotka tarvitsevat sponsorisopimuksen vanhempien kanssa. Kun päättävä taho pitää vakuuttaa, tarvitaan perustelemisen jaloa taitoa. Täytä kirje ja lähetä se eteenpäin päättävälle taholle. 

Odota rauhassa reaktiota. Tee samalla lisää hyviä tekoja, jotka eivät jää huomaamatta. 

Jos hyvin käy, ei kulu aikaakaan, kun huuvailet jo aurinkoisia katuja pitkin. Ja silloin kaikki tuntuu niiiiiin hyvältä.

Rakas

Oletko pannut merkille, että olen viime aikoina ollut erityisen
hyväntuulinen, tunnollinen ja kaikin puolin rakastettava.

Olen muun muassa:

Olen suorittanut askareet ilolla, ja kiitokseksi kaikesta minulle riittää rakastavan vanhempani lämmin hymy. Kiitos jo nyt.

Mutta jos olette niiiin höpsöjä, että olette jo ruvenneet miettimään palkitsemista, niin olisihan minulla yksi vinkki. Huuv. Huuv on huuveri. Tämän hetken pähein kulkuväline. Niitä on kolmea eri mallia, joista minulle mieluisin on:

Aika siisti, eikö? Voisin opettaa teillekin. Yhteistä tekemistä. Ja miksi Huuv? Tietysti sen takia, että huuverilla ehdin koulusta nopeammin kotiin lempi -äitini -isäni luokse.

Voit käydä tutustumassa Huuveihin osoitteessa www.extension.fi. Ostoprosessi on tehty tosi vaivattomaksi ja sivu toimii loistavasti kaikilla älylaitteilla ja tietokoneilla. Kaltaisesi edistyksellinen digi-vanhempi hoitaa tilauksen silmänräpäyksessä.

Terveisin,

, sinua syvästi rakastava lapsesi