30.11.2016 20:19:00.?ToShortDateString()

Ostaisitko? 360° polkupyörävalot – näyttää liikenteessä tarvitsemasi tilan!

Ei enää täpäriä tilanteita liikenteessä! Lumma Systemin avulla saat etu- ja takavalot pyörän kahvoihin, jolloin näyt kuin auto. Lisäksi Lummassa on sivulaaserit, jotka piirtävät maahan tarvitsemasi tilan – oli pimeää tai ei.

Kuva: Lumma System

Miksi autoissa on valot sivuilla, mutta polkuypyörissä vain keskellä tankoa? Viistävätkö autot liikenteessä välillä turhan läheltä? Lumma System haluaa korjata tilanteen.

Lummalla saat pyörääsi etu-, taka- ja sivuvalot koko pyörän leveydeltä. Ja koska kaikki tämä sijaitsee tangon päihin kiinnitettävissä tyylikkäissä lisäkahvoissa, et pilaat pyöräsi siistiä lookia etkä altista valoja varkaudelle (ainakaan helpolle).

Video: Youtube / Top 5 Strange

Romanialainen Lumma System laittoi joukkorahoituspalvelu Indiegogossa pystyyn projektin, jonka rahoilla tuote olisi tarkoitus herättää eloon. Jo kesäkuussa kaverit saivat kasaan yli 60 000 dollaria, tuplasti yli tavoitteen, ja homma kehittyy nyt täydellä vauhdilla. Lumman kotikaupunki on muuten Brasov, joka sijaitsee Transsilvanian aluella – olisiko Anti-Dracula ollu parempi nimi pimeyttä karkottavalle tuotteelle? Ei sitten...

Kuva: Lumma System

Lumma-kahvat on helppo kiinnittää pyörätangon päihin tukevasti. Ja jos kaadut, puhtaasta alumiinista tehdyn Lumman valot eivät himmene. Sade ei myöskään haittaa vedenkestävää Lummaa, ja lämpötilakin saa olla Alaskan lukemissa, missä tuotetta on testattu. Huomaamattoman tyylikkään lookinsa ansiosta varas ei osaa kiinnitää valoihin huomiota, ja harvemmin varkaalla on kuusiokoloavain mukana – ja jos on, tuskin haluaa alkaa ruuvailla =)

Kuva: Lumma System

Lumman valoja säädellään helposti kahvan päädyn kumipäällysteisistä napeista, joillaa voi valita kolme eri toimintoa: vilkkuvalo, 70%-tehoinen jatkuva valo ja 100%-tehoinen jatkuva valo – näistä valitsemalla Lumma näyttää pyörän leveyden (ja tarvitun tilan) myös päivänvalossa. Lummassa on tehokas litium-ioniakku, jonka yhdestä latauksesta riitää virtaa n. 50 tunnin yhtämittaiseen käyttöön. Lataus käy helposti micro-usb-piuhalla, vaikka läppärin kautta. 

Kuva: Lumma System

Kun maksimi valoteho on 45 lumenia, ei Lumman uutusarvo ole siinä, että pyöräilijä näkisi eteensä aiempaa sata kertaa paremmin. Lumman suurin lahja maailmalle tai ainakin pyöräilijöille on tämä: sijoittamalla valot pyörän sivuille pyörän leveys ja sen vaatima tila tulevat näkyviksi – siitä nauttii pimeällä ja valosalla! Ja kerrankin tuote ei ole hinnalla pilattu vaan asettunee alle sataan euroon. Miten on, ostaisitko?

extension.fi haluaa tarjota suomalaisille parhaat ja uusimmat gadgetit maailmalta, ensimmäisenä. Mikäli haluaisit Lumman valikoimaamme, kommentoi postausta Facebook-sivuillamme tai Instagramissa, ja teemme parhaamme!