25.11.2016 15:32:00.?ToShortDateString()

Ostaisitko? Toimiva sähköpistoke missä ikinä oletkin!

Nyt loppui akun säästely festareilla! Tai lämpimien juomien litkiminen telttaretkellä. Jackery Power Pro:lla saat matkaasi virtaa aivan kaikille laitteillesi – ja vielä lisävirtaa auringosta.

Kuva: Jackery

Oletko joskus toivonut, että mukanasi kulkisi toimiva sähköpistoke? No nyt se on mahdollista. Missä oletkin, Jackery Power Pro:lla saat reippaasti virtaa kännykkään, läppäriin, musavehkeisiin, kylmälaukkuun – tai vaikka telkkariin täysin lähtee mopo lapasesta.

Jackery pyörittää sujuvasti televisiotakin n. 4 tuntia. Kuva: Jackery

Piilaksossa sijaitseva, power bankeja valmistava Jackery polkaisi lokakuussa 2016 pystyyn Kickstarter-projektin, jolla luoda the ultimate lisäakku. Akkuun voi kytkeä mm. töpselillä toimivia laitteita, ja virtaa riittää esim. minijääkaapille 10 tuntia. Ja lisää virtaa saa aurinkopaneeleista!

Virtaa riittää tunneiksi laitteelle kuin laitteelle. Kuva: Jackery

Jackery Power Pro on helposti kannettava, kevyt ja roiskesuojattu. Virtaa on komeat 578Wh. Akun tilannetta on helppo seurata valaistusta LCD-näytöstä. Pistokerasian lisäksi laitteessa on kaksi USB-, yksi tupakansytytin- ja kaksi 6mm DC -latauspaikkaa. Tämän päälle laitteessa on integroitu taskulamppu. 

Video: Youtube / ComingSoon Tech Gadgets

Ehkä hauskinta on, että Jackerya saa ladattua mukana tulevilla (lisämaksusta), kevyillä ja kokoontaittuvilla aurinkopaneeleilla. Ei siis pitäisi tulla hätä käteen pidemmälläkään reissulla. Ehkä parempi kysymys kuuluu, mihin taskuun pakkaat 50 tuuman televisiosi?

Aurinkopaneelit ovat kevyet ja taittuvat käteväksi kantorepuksi/kassiksi. Kuva: Jackery

Jackery sai Kickstarterissa nopeasti tuekseen tarvittavat lähes 100 000 dollaria ja nyt kehitys on täydessä vauhdissa. Valmista pitäisi olla helmikuussa 2017. Hinnaksi tullee n. 500 € ja pari sataa enemmän aurinkopaneeleilla. Ei ihan halpaa lystiä, mutta extra-luksus maksaa – etenkin taivasalla. Miten on, ostaisitko?

extension.fi haluaa tarjota suomalaisille parhaat ja uusimmat gadgetit maailmalta, ensimmäisenä. Mikäli haluaisit Jackeryn valikoimaamme, kommentoi postausta Facebook-sivuillamme tai Instagramissa, ja teemme parhaamme!