6.12.2016 16:24:00.?ToShortDateString()

Ostaisitko? Heijastinnäyttö-navigaattori autoon kuin autoon – tuttu hävittäjistä!

Onko tuttu tilanne: autonavigaattori pitää kartalla, mutta sitä vilkuillessa meinaa ajaa ojaan? Hudify projisoi tiedot eteesi läpinäkyvälle heijastinnäytölle, jolloin pysyt kartalla ja myös tiellä. Ja kun itse navigaattori tulee puhelimestasi, ei laite maksa maltaita.

Kuva: Hudify Inc.

Perusongelma elektronisissa apuvälineissä on niiden sijoittaminen autoon: keskikonsoliin on vaarallista vilkuilla, ja imukupilla kuskin eteen ikkunaan kiinnitetty laite blokkaa näkyvyyden. Aikaisemmin ainoa vaihtoehto on ollut ostaa luksusauto, joissa on viime aikoina yleistynyt HUD- tai heijastinnäyttöteknologia. Hudify muuttaa tilanteen.

Kuva: Hudify Inc.

Hudify haluaa tuoda heijastinnäytöt mahdollisiksi kaikkiin autoihin ja edullisesti. Torontolaistaustainen yritys laittoi marraskuussa pystyyn Kickstarter-projektin tavoitteenaan kerätä 120 000 kanadandollaria idean toteuttamiseksi. Kirjoittamishetkellä kasassa oli n. 100 000 dollaria, kun aikaa oli jäljellä 15 päivää. 

Video: Hudify Inc.

Hudify on käytännössä palanen läpinäkyvää pleksiä, joka kiinnitetään pystyyn kojelautaan ratin yläpuolelle. Kun matka alkaa, avaat puhelimestasi Hudify-applikaation, painat nappia ja puhelimen kuva peilautuu näytölle läpinäkyvästi, aivan kuin scifi-leffoissa tai hävittäjälentokoneiden tuulilasissa. Voit siis seurata navigaattorin ohjeita turvallisesti. Puhelin pysyy kiinni laitteessa kahdella vahvalla neodynaamisella magneetilla.

Kuva: Hudify Inc.

Puhelimen hyväksikäyttö pitää laitteen hinnan matalana. Eikä yritys ole lähtenyt luomaan omaa navigaattoriaan nollasta, vaan käyttää Navmii:tä, jolla on 24 miljoonan jäsenen yhteisö. Applikaatiossa on navigaattorin lisäksi valittavana neljä erilaista nopeusmittaria: digitaalinen, perinteinen, sporttipunainen ja sporttisininen. Applikaatio merkitsee nopeusmittariin senhetkisen nopeusrajoituksen ja varoittaa myös nopeuskameroista – onko se sitten hyvä vai huono asia, ei tiedä...

Kuva: Hudify Inc.

Hudify'n tuotannon on tarkoitus alkaa huhtikuussa 2017 ja myyntivalmis tuote pitäisi olla saatavilla heinäkuussa. Perinteisesti aikarajat ovat kyllä venyneet näissä projekteissa. Hinta tullee asettumaan alle sataan euroon, joten riippumatta kukkarosta tai auton luksusasteesta, nyt kaikilla on mahdollisuus saada pala tulevaisuutta ja turvallisuutta autoonsa. Ostaisitko sinä tuotteen?

extension.fi haluaa tarjota suomalaisille parhaat ja uusimmat gadgetit maailmalta, ensimmäisenä. Mikäli haluaisit Hudify'n valikoimaamme, kommentoi postausta Facebook-sivuillamme tai Instagramissa, ja teemme parhaamme!