17.12.2016 21:20:00.?ToShortDateString()

Ostaisitko? Gadget-takki 15 toiminnolla – matkustajan paras kaveri!

Matkustaessa kohtaa monenlaisia ongelmia: lentokoneessa on kylmä, tavaroita etsitään taskuista ja repusta, kuulokkeet ovat solmussa, akku on vähissä ja niin edelleen. BauBax haluaa ratkaista kaikki ongelmat yhdellä takilla, joka on varmasti maailman paras matkustuskumppani. 

Kuva: Baubax

Hiral Sanghavi tuskastui jatkuvaan työmatkailuun ja halusi kehittää maailman parhaan matkustustakin. Yhdessä vaimonsa kanssa hän perusti BauBaxin, joka keräsi syksyllä yli 11 miljoonaa Kickstarterista ja Indiegogo:sta. Ja onhan takki aika uskomaton: Vai miltä kuulostaisi oma tasku passille, ipadille, vara-akulle, aurinkolaseille ja jopa juomalle? Tai integroitu niskatuki, yömaski, kädenlämmittimet ja kuulokepidikkeet? Siinä on vain osa BauBaxin toiminnoista, katso lisää alta.

Kuva: BauBax

Baubax on tietysti myös laadukas takki itsessänsä ja sen saa eri malleissa ja väreissä, niin miehille kuin naisillekin. Esim. tyyylikäs bleiseri on työmatkailijan unelma (mukana kädenlämmittäjät ja peitto lentokonematkaa varten).

Video: BauBax

Tässä muutama BauBaxin ominaisuus tarkemmin katsottuna:

Integroidut kuulokepidikkeet pitävä kuulokkeiden piuhat suorina ja helposti saatavilla ja yhdistää kuulokkeet suoraan puhelintaskuun.

Kuva: Baubax

Henkilöllisyystodistus ja passi menevät kätevästi omaan taskuun, eikä niitä tarvitse aina erikseen etsiä.

Kuva: Baubax

Takissa on oma neopreenista tehty Koozie-juomatasku, joka pitää kylmän juoman kylmänä ja kuuman kuumana – näin juoma ei vie tilaa edessäsi läppäriltä esim. lentokoneessa tai junassa.

Kuva: BauBax

Tabletille on oma taskunsa eikä vie tilaa koneeseen mennessä. Myös aurinkolaseille löytyy tasku, joka pitää ne ehjinä.

Kuva: BauBax
Kuva: BauBax

Jopa vetoketju on käytetty hyväksi! Vetoketju on irroitettava teleskooppi-kynä, jota voi käyttää myös styluksena tabletin käyttöön. Jos istuinkaverilta puuttuu kynä, tässä loistava keskustelunavaus!

Kuva: BauBax

Kädenlämmittäjät voi vetää esiin hihasta, kun tarve esiintyy!

Kuva: BauBax

Baubaxin hinnat pyörivät 200-300 eurossa. Toisaalta normaalit takitkaan eivät ole ilmaisia. Ja mitäpä ei maksaisi siitä, jos kaikki tulevat matkat muttuisivat astetta mukavimmaksi? Vai, ostaisitko sinä tuotteen?

extension.fi haluaa tarjota suomalaisille parhaat gadgetit maailmalta luotettavasti, suomalaisen verkkokaupan kautta. Mikäli haluaisit BauBaxin valikoimaamme, kommentoi postausta Facebook-sivuillamme tai Instagramissa, ja teemme parhaamme!