22.11.2016 20:32:00.?ToShortDateString()

Ostaisitko? Tämä herätyskello keittää sinulle aamukahvit!

Voiko parempaa herätyskelloa olla? Barisieur ei herätä sinua pelkkään piipitykseen, vaan myös herkulliseen kahvin tuoksuun.  

Kuva: Barisieur

Onko vaikea päästä sängystä ylös ja ryömiä kahvinkeittimelle? Sinkut ja ensimmäisenä heräävät pääsevät harvoin heräämään tuoreen kahvin tuoksuun.

Lontoolainen designeri Joshua Renouf päätti muuttaa tilanteen ja lähti kehittämään laitetta, joka yhdistäisi herätyskellon ja kahvinkeittimen ominaisuudet – ja vielä tyylikkäästi ja helposti. Renouf perusti tänä vuonna projektin Kickstarteriin ja sai heinäkuussa tuekseen tarvittavat 550 000 dollaria, joilla herättää tehdä tuote todeksi. 

Maito pysyy yön kylmänä omassa lokerossaan ja on aamulla valmiina paikallaan. Kuva: Barisieur

Barisieurin myötä kahvinkeitosta tulee samanlainen iltarutiini, kuin hampaiden harjauksesta: Nukkumaan mentäessä laitteeseen annostellaan kahvi (jolle löytyy oma lokero) ja vesi. Suodatinpaperia ei tarvitse hakea keittiöstä, vaan laitteessa on teräksinen suodatin. Jos käytät maitoa kahvin kanssa, sen voi kaataa valmiiksi Barisieurin maitonekkaan, ja laite pitää sen kylmänä yön aikana.

Kun on aika herätä, Barisieur käyttää induktiotekniikkaa kuumentaakseeen veden 94 asteeseen ja keittää laadukkaan kahvin, jonka tuoksuun ei voi olla heräämättä. Toki laitteessa on klassinen piipitysäänikin, ettet vahingossakaan nuku pommiin. Laitteessa on myös usb-laturi puhelimelle!

Video: Barisieur / Youtube

Tuotekehitysprosessi ei ollut helppo – etenkin pienen induktiolieden integroiminen  laitteeseen turvallisesti oli homma, jota ei kukaan ollut aiemmin tehnyt. Ja kun tuote on vielä armottovan tyylikäs ja laadukas, ei sen hintakaan ole halvimmasta päästä; hinta tullee asettumaan 300-400 euron paikkeille. Miten on, ostaisitko?

extension.fi haluaa tarjota suomalaisille parhaat ja uusimmat gadgetit maailmalta, ensimmäisenä. Mikäli haluaisit Barisieurin valikoimaamme, kommentoi postausta Facebook-sivuillamme tai Instagramissa, ja lupaamme tehdä parhaamme asian eteen!