31.8.2016 13:36:29.?ToShortDateString()

Nämä kolme tuotetta pelastavat kiireisen päivän

Bisnesmatka, täysi työpäivä vai muuten vaan tarve tehokkuuteen? Näillä tuotteilla boostaat päivääsi, hankit lisää virtaa ja viihdyt silloinkin, kun turhalle naureskelulle ei liikene liikaa aikaa.

1. Langattomat Verve-kuulokkeet ovat niin kompaktit, että kulkevat mukana silloinkin, kun salkku pursuu papereita ja taskut täyttyvät taksikuiteista. Näiden nappien äänenlaatu on huippuluokkaa, ja bluetooth-yhteys takaa täysin langattoman kokemuksen – et muuten kompastu kiireessä turhiin piuhoihin!

2. Vanha sanonta ”rapatessa roiskuu” kuuluu nykytyöelämän kielelle käännettynä suunnilleen ”kiireessä kaikki katoilee”. Kuinka moneen aamupalaveriin olet hiipinyt häpeillen vain koska avaimet olivat tehneet yön aikana katoamistempun? Bluetooth-paikannin Lapa korjaa tilanteen: sen avulla etsit hukassa olevat tavarat ennen kuin taksi on edes ehtinyt kaartaa pihaan.

3. Lentokentälle on aina kiire, mutta portin takana joutuu pakostakin odottelemaan – yleensä täyteen pakatussa aulassa kolhon portin ääressä vailla istumapaikkaa. Kun carry onissa kulkee mukana ilmasohva Lamzac, voit pistää etäkonttorin pystyyn keskellä kenttää. Menee läppäriä pienempään tilaan ja täyttyy sekunneissa ilman pumppua. Nerokasta!