3.8.2016 14:10:11.?ToShortDateString()

Näissä tilanteissa Lamzac on korvaamaton!

Ricky Dickelsson

1. Hiekkaa eksyy uimarannalla aina vääriin paikkoihin.

Kesää ja rantakelejä on vielä edessä. Normaalisti se tarkoittaisi sitä, että pääset vielä makaamaan biitsille pyyhkeen päälle eli saamaan niskan jumiin ja uikkarit täyteen hiekkaa. Lamzacilla lekottelu on kuitenkin huomattavasti mukavampaa. Asento pysyy rentona ja uikkarit hiekattomina.

2. Festarijalat huutavat hoosiannaa.

Ootko kiertänyt ympäri Suomen suosikkiartistiesi keikoilla ja nähnyt millaista festarielämä on parhaimmillaan ja pahimmillaan? Anna jo armoa jaloillesi ja nauti loppukesän huikeista festareista Lamzacilla!

3. Venailet myöhässä olevaa junaa tai lentoa.

Tuntuuko, että aina silloin kun sä oot matkalla johonkin, kulkupeli on auttamattomasti myöhässä? Jos oot kyllästynyt juna- ja lentoasemilla seisoskeluun, hanki Lamzac ja nosta jalat kohti taivasta. On muuten odottelu huomattavasti mukavampaa!

4. Kutsumaton tai kutsuttu yövieras saapuu visiitille.

Jos vuodesohva ei kuulu kotisi varustukseen, on Lamzac pelastuksesi. Pieneen tilaan menevä ilmasohva on helppo säilyttää vaikkapa vaatekaapissa, ottaa esille ja täyttää kun vieraasi kaipaa unta. Huomaathan kuitenkin, että unet saattavat maittaa vieraallesi Lamzacilla niin hyvin, että hän jääkin pidemmäksi aikaa…