18.4.2016 13:35:19.?ToShortDateString()

Näin Huuv syntyy – kuvareppari tehtaalta

Joakim Paradice

Tiedät jo, mikä Huuv on ja mitä kaikkea sillä voi tehdä. Mutta miten Huuv syntyi? Tällaisen matkan Huuv kulkee ennen jalkojesi alle ländäämistä.

Huuv on saanut alkunsa suomalaisella suunnittelupöydällä: suomalainen gadget-verkkokauppa extension.fi huomasi, että markkinoilta puuttuu huuveri, joka on yhtä aikaa sekä laadukas, tyylikäs että turvallinen, ja päätti ottaa asiakseen maan virallisimman huuverin valmistamisen.

Huuvin logo kaiverretaan alumiinivanteisiin laserin avulla. 

Kuningasidean jälkeen ei tarvinnut kuin pyytää mukaan muutama luova osaaja, ja suunnittelutyö sai alkaa. Huuvin uniikeiksi ominaisuuksiksi valikoituivat huolellisen suunnittelun lopputuloksena ainutlaatuiset valkoiset renkaat sekä rungon tyylikäs mattamusta pinta – kombo, jollaista ei löydy keltään muulta valmistajalta maailmassa. 

Huuvin mattamustan kuoren sävyä tarkastetaan tehtaalla.

Kun idea oli hiottu huippuunsa, oli aika etsiä sopiva valmistaja tuotteelle. Pitkän vertailun tuloksena extension.fi päätyi tehtaaseen, jonka on johtava laadunvalvontaorganisaatio SGS on sertifioinut laadukkaaksi – alusta asti oli siis selvää, että Huuvista tulee priimaa.

Ennen laserkaiverrusta Huuvin logo mallinnetaan tietokoneella. 

Koko tuotekehitys- ja valmistusprosessin ajan extension.fi ja tehdas pitivät tiivistä yhteyttä. Extension.fi:n edustajat matkustivat paikan päälle valvomaan ja varmistamaan Huuv-tuotannon laatua useaan otteeseen.

Huuvin rungot on tehty jykevästä alumiinista.

Huuvin rakennuspalikoiksi hyväksyttiin ainoastaan turvatestattuja komponentteja, ja energianlähteeksi valikoitui laadukas ja luotettava Samsungin akku. Kuormitustestauksessa varmistettiin, että Huuv kantaa raskaammissakin tilanteissa.

Kuormitustestauksessa varmistetaan, että Huuv kestää painoa rikkoutumatta.  

Valmis Huuv turvatestattiin maailman johtavan laadunvalvontaorganisaatio SGS:n toimesta Suomessa – ei liene yllätys, että laite täytti kirkkaasti kaikki sähköturvallisuuden kannalta oleellisimmat standardit.

Valmiit Huuvit odottavat rivissä pääsyä uusien omistajiensa luokse.

Viimeisten silauksien ja tarkastuksien jälkeen Huuv on valmiina lähtöön, toimitettavaksi suoraan suomalaisten huuvailijoiden ovelle. Voimme vakuuttaa, että näin pitkän matkan kulkeneesta kaverista on seuraa kauas tulevaisuuteen!