6.5.2016 10:29:20.?ToShortDateString()

Mikä Huuv sopii just sulle? Tee testi

Ricky Dickelsson

Ylppärit, kevätjuhlat, koulun päättäjäiset, mitä näitä nyt on… Koulut loppuu kuukauden päästä ja nyt alkaa olla h-hetki pehmitellä kukkaronvartijoita hankkimaan kevään paras päättäjäislahja.

Ennen kuin pistät tilausta menemään, tsekkaa testin avulla, mikä Huuv on paras just sulle. Vastaa neljään kysymykseen alla, pistä vastaukset talteen ja löydä oma perfect matchisi.

Perjantai-ilta lähestyy, mitä on suunnitelmissa?

a) Missä bileet? Oon ovesta ulos etsimässä pöhinää kun muut vielä tallustavat koulusta kotiin. Hetki pitää vielä malttaa odottaa muita – juhlien näyttävin sisääntulo menee hukkaan, jos sen tekee ilman yleisöä.
b) Skedeleffan ensi-ilta? Lempibändin keikka? Spontaanit ulkoreivit sään salliessa? So many options, so little time. Pakko surffata paikasta toiseen, että pääsee kokemaan kaiken.
c) Kattellaan. Vois hengailla. Kotona tai kavereiden kanssa.

Millainen on kaveriporukkasi?
a) Ei mitään turhan vaatimattomia tyyppejä. Hyvä musamaku ja mintti tyyli välttämättömät.
b) Mitä enemmän väkeä, sen parempi. Kunhan pitävät huolen, että pysyvät mun vauhdissa!
c) Paras kaveri on aina paras kaveri. Muutkin hyvät tyypit tietty tervetulleita!

Lempisporttisi now and forever?
a) Näyttävät lajit kick boxingista capoieraan. Whatever has style!
b) Voisin kokeilla melkein kaikkea paitsi jotain joogaa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kiitos.
c) Hyvä ja raukea fiilis urheilun jälkeen on tärkeintä, ihan sama mikä laji kyseessä.

Mitä teet koulun jälkeen?
a) Kuuntelen musaa ja suunnittelen tulevaisuuttani maailmankuuluna supertähtenä.
b) Mistä aloittaisin? Värkkään, väkerrän, sporttaan, opettelen trickejä, mitä nyt milloinkin. Äh, pakko päästä kokeilemaan yhtä temppua nyt saman tien…!
c) Juttelen kavereiden kanssa netissä tai lähden rannalle fiilistelemään raikasta meri-ilmaa ja miettimään syntyjä syviä.

Eniten A-vastauksia:

Olet vekkuli juhlijaluonne, joka arvostaa näyttävyyttä tilanteessa kuin tilanteessa. Sinulla sopivin Huuv on Instant Success – bilettäjän valinta. Malliin sisäänrakennetut Bluetooth-kaiuttimet ja värivalot takaavat, että ole seurueen keskipiste minne menetkin. 

Eniten B-vastauksia:

Sinulta ei vauhti eikä kokeilunhalu lopu kesken. Valitse Huuviksisi I Hate Yoga – valikoimien ketterin kiesi sopii erityisesti kikkailijalle.

Eniten C-vastauksia:

Chill is a state of mind – haluat nauttia myös maisemista matkan varrella. Sinulle sopii täydellisesti vakaa ja tasaiseen ajoon tehty Deal with it -huuveri.