7.7.2016 10:07:03.?ToShortDateString()

Kesän kovimmat festarikamat

Ricky Dickelsson

Ruisrock, Summer Up, Flow, Turku Modern ja muut...festarikesä on vasta alussa! Varmista, että pakkaat mukaan kaiken tarpeellisen. Tässä meidän festari-checklist: 

- Lamzac-ilmasohvan kanssa valkoiset festarifarkkusortsit välttyvät ruohotahroilta. Lamzac kulkee mukana aanelosta pienemmässä tilassa ja täyttyy sekunneissa ilman pumppua. Sanomattakin selvää: tän kaverin seurassa loikoilet päivin ja öin – ainakin jos pelkäät että telttakaveri luovuttaa nukkumapaikkasi festariheilalle. 

- Minirig-kaiutin vastaa hyvästä musasta silloinkin kun päivän parhaat keikat on jo ohi. Bileet voi kestää jopa päiviä: Minirigin akku jaksaa pyörittää musaa kokonaiset 50 tuntia TÄY-DEL-LI-SELLÄ äänenlaadulla. 

- Festarimuistot taltioit parhaiten Blackeye-linssillä. Laajakulmakuvaan mahtuu koko kaveriporukka – ja jopa ne random tyypit, jotka liittyy seuraan illan viimeisen nostatusbiisin aikana.  Sopii lähes kaikkiin puhelintyyppehin, kuvasit sitten fotoja tai videota. 

- Bluetooth-paikannin Lapa kertoo, minne kaikkialle olet tavaroitasi festariviikonlopun aikana kylvänyt. Tämän kätevämmäksi ei kadonneen metsästys käy: puhelimen appi näyttää kamasi kartalla missä oletkin. Hukkunut lompakko on meille  tuntematon käsite.

We <3 festarit!