2.9.2016 15:59:11.?ToShortDateString()

5 urheilulajia, joissa langattomat Verve-kuulokkeet ovat korvaamattomat

Joakim Paradice

Musa tuo potkua urheilusuorituksiin. VerveOnes langattomat kuulokkeet virittävät ulkoilutunnelmiin, lihakset äärimmilleen, pompun kohdilleen ja keskittymisen zensfääreihin.

 1. Juoksulenkille uutta potkua

Mitäpä sitä kiertelemään, musiikki ja juoksu ovat lyömätön parivaljakko. Sataseitkyt iskua minuutissa -rokkiklassikot pärähtävät soimaan ja homma on valmis. VerveOnes-kuulokkeet korvissa ovat taatusti pehmeämmät kuin lenkkarit asfaltilla.

2. Snoukkaushommissa temput haltuun

via GIPHY

Tuntuuko sustakin, että tää reili menisi paremmin nappiin killeribiisin peittäessä kaiken taustahälyn? Jep jep. Jäbä! Kolme sanaa: Verven langattomat nappikuulokkeet.

3. Melontaretki ja telttayö

Linnunlaulun kuunteleminen on ihanaa, niin myös tuoreimman säätiedotuksen, joka lupaa poutaa huomiselle asti. Viritä teltta vastarannalle huoletta! Pee äs: VerveOnes+ -kuulokkeet ovat vedenkestävät.

4. Joogaa ja meditaatiota

via GIPHY

Parhaat ideat syntyvät joogatauolla ja rentouttavalla musalla. Ota oma aikasi. Kokeile VerveOnes-kuulokkeita vartin toimistojoogatauolla.

 5. Privaatti-spinning

via GIPHY

Olohuoneen nurkassa lojuisi houkuttelevasti kuntopyörä, mutta lapset kiljuvat. Haluaisit treenata, mutta mistä virtaa? VerveOnes-kuulokkeet sulkevat spinningin ajaksi sinut pois arjen todellisuudesta!

Hanki omasi täältä!