29.7.2016 8:24:02.?ToShortDateString()

5 tapaa käyttää Huuvia

Joakim Paradice

Huuvilla on kätevää siirtyä paikasta toiseen nopeasti, mutta oletko ajatellut, mitä muuta Huuvilla voi tehdä?

1. Hurmaa deittisi.

Käsi kädessä on ihana kävellä, mutta vielä ihanampi huuvata. Jos sun treffikumppani ei vielä omista Huuvia, voit tutustuttaa hänet huuvauksen saloihin. Hän ihastuu takuulla – niin Huuviin kuin suhunkin.

2. Kiritä maratonille treenaavaa kaveria.

Kaveri treenaa jatkuvasti maratonia varten, ja sua juokseminen ei kiinnosta lainkaan? Ei hätää, voitte edelleen olla kavereita. Sä voit toimia kuten kunnon koutsi: huuvaa kamun vieressä ja varmista, että tahti säilyy kaikki tarvittavat kilometrit.

3. Pese auto käden käänteessä.

Ensi kerralla, kun faija pyytää autonpesuapua, vastaa myöntävästi. Tienaat helpot taskurahat, kun kierrät näppärästi autoa Huuvilla ja yletätkin korkeammalle. Varo kuitenkin, ettei Huuvisi joudu suihkun alle!

4. Lenkitä koiraa.

Jos koiran tahti on nopeampi kuin sun, astu Huuvin päälle ja vie karvaturre tarvitsemalleen lenkille. Ei mene kummallakaan hermot, kun pysytte samassa vauhdissa.

5. Treenaa.

Unohda kuntosalit! Huuv toimii myös kuten tasapainolauta. Treenaat huomaamattasi koko kroppaa, kun koitat päästä Huuvilla kyykkyyn tai seisot sen päällä, kun nostelet käsipainoja. Huom! Omalla vastuulla… ;)