FAQ

Kun mielessäsi on kysymys, tämä sivu auttaa.

Ps. Pidätämme oikeuden elämän suurimpien kysymysten ratkomiseen. 

Verkkokaupasta tilaaminen

Kuinka kauan tilaamani tuotteen toimitus kestää?

Kuskin pitäisi polkaista tuotteet kotiovellesi 1–3 arkipäivässä. Toimitamme sähköpostiin ja Maksuturvan palveluun Postin seurantatunnuksen, jolla tilausta voi seurata. Tilaussivulta näet, mikäli toimituksessa on viivästyksiä. Tietystikään me emme voi mitään Postin kulkemisesta aiheutuville viivästymisille.

Miten voin maksaa tilauksen?

Maksutapa valitaan tilauksen yhteydessä Maksuturvan palvelussa

  • Visa ja Master Card luottokortit
  • Kotimaiset verkkopankit
  • Lasku ja osamaksu

Mihin voin ottaa yhteyttä, jos tuotteessa on vikaa?

Niin huonosta tuurista kannattaa tietysti ensimmäisenä syyttää karman lakia. Heti perään kannattaa sitten reklamoida. Jos tuotteessa tai toimituksessa ilmenee jokin epäkohta sen saapuessa perille, pääset tekemään reklamaatiota Maksuturvan Verkko-ostajan palveluissa. Linkin palveluun löydät Maksuturvan lähettämästä ’Toimeksiannon vahvistus’ -sähköpostiviestistä. Lue lisää reklamaation tekemisestä täältä. 

Onko tuotteilla palautusoikeutta?

Totta kai. Tilaamillasi tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteet pitää kuitenkin olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja ehjässä alkuperäispakkauksessaan. Nopeimmin ja helpoimmin palautusilmoitus hoituu Maksuturvan Verkko-ostajan palveluissa kohdassa Tyytyväisyystakuu. Linkin palveluun löydät Maksuturvan lähettämästä ’Toimeksiannon vahvistus’ -sähköpostiviestistä. Palvelu on käytössäsi ympäri vuorokauden.

Miten maksu hyvitetään palautuksen yhteydessä?

Suomen Maksuturva Oy palauttaa sinulle rahat välittömästi, kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet palautuksesi. Jos palautat verkkopankissa maksetun tuotteen, saat tuotteesta maksamasi hinnan suoraan pankkitilillesi. Muistathan kuitenkin ilmoittaa tilinumerosi IBAN-muodossa palautuksen yhteydessä. Luottokortilla tilattujen tuotteiden hinta hyvitetään luottokorttitilille.

Miten palautus/hyvitys tehdään?

Kattavan selostuksen palautuksista ja hyvityksistä löydät täältä.

Saako alaikäinen ostaa tuotteita verkkokaupasta?

Alle 18-vuotias voi tehdä ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta vain tavanomaisia ja merkitykseltään vähäisiä ostoksia. Jos olet alaikäinen, ethän siis osta huuveria ilman mutsin tai faijan lupaa. 15-vuotta täyttänyt voi käyttää ansioitaan, vaikkapa kesäduunirahat, myös merkittävämpiin ostoksiin.

FAQ - HUUVERI

Mikä on huuveri?

Lain mukaan huuverit ovat jalankulkua avustavia tai korvaavia liikkumisvälineitä. Jotkut käyttävät huuverista myös nimeä tasapainoskootteri, mutta meidän mielestämme huuveri on coolimpi ja helpompi nimi. Huuv on puolestaan markkinoiden asiallisin huuverimerkki.

Missä huuverilla saa ajaa?

Laitetta saa käyttää jalkakäytävällä, kunhan liikkuu kävelyvauhtia ja ottaa muut jalankulkijat huomioon. Silloin tulee noudattaa jalankulkijan liikennesääntöjä. Jos haluat nojata kunnolla menosuuntaan ja nauttia Huuvin kyydistä kärpäsiä väistellen, tulee siirtyä pyörätielle huuvailemaan. Silloin tietty tulee noudattaa polkupyöräilijän liikennesääntöjä.

Saako vesisateessa ajaa?

Vesisateella huuveri kannattaa napata kainaloon. Emme suosittele huuvaamista sateella tai muutenkaan märällä tai liukkaalla alustalla.

Kuinka pitkä takuu tuotteilla on?

Huuveilla on 12 kuukauden takuu ostopäivästä lähtien. Ostokuitti toimii takuutodistuksena, eli se kannattaa laittaa talteen. Huomioithan, että takuu kattaa laitteen valmistus- ja materiaalivirheistä johtuvat viat. Eli jos esimerkiksi huuvaat päin seinää tai mäntyä, eivät aiheutuvat vahingot kuulu takuun piiriin.